MaaT

De Centrale Evangelisatie Commissie (CEC) is op zoek naar een

Medewerker Nationale Gebedsdag

Je neemt deel aan het organiserend comité die de nationale gebedsdag organiseert in Groningen. De Nationale Gebedsdag vormt de afsluiting van de Week van Gebed. Het thema wordt door de projectgroep vastgesteld en dient aan te sluiten bij het Week van Gebed-thema voor 2007: De Koning komt!

Doelstelling Nationale Gebedsdag

  1. Samen met christenen uit allerlei kerken God de lof en eer brengen.
  2. Samen met christenen uit allerlei kerken aan het begin van het jaar ons land en volk en de wereld om ons heen opdragen aan God en als christenen gezamenlijk staan in de dienst der voorbede.
  3. Een impuls geven aan een groeiende gebedsbeweging door het overdragen van visie, het geven van instructie en het aandragen van concrete ideeën, waardoor meer mensen gaan bidden voor ons land en volk en de wereld.

Organisatie Nationale Gebedsdag
De Nationale Gebedsdag wordt gedragen door een groot aantal organisaties, die gebed in en voor ons land erg belangrijk vinden en dit project van harte ondersteunen. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de Evangelische Alliantie.
Het initiatief tot deze dag en de praktische uitvoering ligt bij de Projectgroep Nationale Gebedsdag o.l.v. de coördinator gebed van de EA. De projectgroep bestaat verder uit enkele contactpersonen van de betrokken organisaties, een lid namens de regionale werkgroepen, de coördinatoren van de Kindergebedsdag en de Jongerengebedsdag en een ondersteunende medewerker van de EA.
De verantwoordelijkheid voor de regionale gebedsbijeenkomsten ligt bij de plaatselijke/regionale werkgroepen binnen de kaders en voorwaarden die de EA hiervoor heeft vastgesteld.

Meer informatie kun je krijgen bij de voorzitter van de CEC via taa_minnema@hotmail.com