Edd

Waarde lezer,

Zoals de oplettende kijker reeds zal vermoeden, zoekt het hipste en spannendste studentenhuis van Groningen per 1 september een nieuwe bewoner/bewoonster. De kamer die vrijkomt is gelegen in de bruisende Parelflat in het vermaarde Vinkhuizen.

Naast de galerijkamer met 13m2 ongelimiteerd woonplezier bieden wij u toegang tot onze pittoreske keuken met riant uitzicht over Vinkhuizen, welke met koelkast, vriezer, oven, wasmachine, afvalbak van Italiaanse afkomst (luisterend naar de naam Tom) én tosti-ijzer van alle gemakken is voorzien. Verder is in ons huis draadloos én bedraad internet, koud en warm water en een tv-aansluiting aanwezig.

Wat wij zoeken is een goedgehumeurde huisgenoot, een maandelijkse vergoeding van 180 euro, enige toewijding aan de benodigde huistaken en een stralende lach op de maandagochtend.

Ben jij diegene die ons zingende gezelligheidsdier Jantine A. kan doen vergeten, stuur dan voor 19 juli een mailtje naar edwinkrikke at gmail.com, dan kun je binnenkort even langskomen aan de Parelstraat 254 om de kamer te bekijken en met de huidige bewoners Rolienke (23, ex-Ichthiaan) en Edwin (20, Ichthiaan) kennis te maken. Het bezit van de complete Friends-collectie of enthousiasme om de keuken te verven is een pré.

Groeten!

Rolienke Stuursma
Edwin Krikke

Graag wil ik jullie, ook namens Rolienke, hartelijk bedanken voor het overweldigende aantal reacties, waar wij zeer veel steun door hebben mogen ontvangen. We hebben er inmiddels meer dan genoeg, dus het topic mag gesloten worden!