erika

Studentenhuis de Prunus in Groningen zoekt nog nieuwe bewoners!

Ga je na de zomer studeren in Groningen en zoek je nog een kamer? In studentenhuis de Prunus zijn nog kamers vrij!
De Prunus is een gezellig studentenhuis in de wijk Selwerd, dicht bij het Zernike-complex. In 2 woningen zijn 9 studentenkamers met een gezamenlijke huiskamer, waar elk jaar een nieuwe groep van 7 eerstejaars studenten komt wonen en waar 2 ouderejaars studenten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Wat bieden wij:
Een gezellig huis, waar je samen met andere christen-studenten woont, gezamenlijk eet, gezelligheid in de huiskamer vindt en waar je met elkaar ontdekt hoe leuk het is om in Groningen te studeren.
Betaalbare huur, afhankelijk van de grootte van je kamer, inclusief gas, water, licht en internet.

Wie zoeken wij:
Op dit moment hebben wij nog kamers beschikbaar voor bijna-studenten die nieuw zijn in Groningen, nog niet eerder op kamers hebben gewoond en na de zomer beginnen met hun studie aan de universiteit of HBO en die graag met andere christenen samen in een huis willen wonen!

Als je geïnteresseerd bent stuur je een mailtje naar Hanneke Seinen: hanneke.seine@wanadoo.nl . Na ontvangst van je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarin je het huis ook kunt bekijken.

Een vernieuwd berichtje namens studentenhuis de Prunus. Examens zijn inmiddels voorbij, vakanties voor de boeg, dus regel zo snel mogelijk dit stekkie voor aankomend jaar. Met name jongens zijn nog van harte welkom!