Tinka

Aangenaam!

Begint er al een belletje te rinkelen bij het horen van de naam Godsquad?!
Misschien wel…..of toch nog niet. We stellen ons iig even voor.

Godsquad is de evangelisatie commissie speciaal voor en door studenten in Groningen. Een paar jaar geleden is Godsquad eigenlijk uit het niets en uit puur enthousiasme van een paar christelijke studenten ontstaan. De drijfveer was en is nog steeds, dat wij het belangrijk vinden dat alle studenten in de stad de kans krijgen om God te leren kennen. Het bijzondere van Godsquad is dat het een samenwerking is tussen de 5 christelijke studentenverenigingen in Groningen. Wat ons bindt is de kern van het christelijke geloof, en hierbij is de kerkelijke achtergrond van minder belang. Tijdens acties is het dan ook erg tof om te merken dat er vanuit deze eenheid een extra getuigenis kan uitgaan.

Wat we concreet doen en hoe je zou kunnen meehelpen?
Rond speciale gebeurtenissen zoals kerst, valentijn en pasen organiseren wij evangelisatie-acties. Hierbij proberen we studenten op een ludieke manier aan het denken te zetten, en daarnaast ook in gesprek te komen over het christelijk geloof. Dit doen we op plekken waar veel studenten te vinden zijn, bijvoorbeeld op de Vismarkt of het Academie- en Harmoniegebouw. Binnenkort zullen we vlak voor kerst op 20 december ’s middags van 12-14u beschuiten met (uiteraard) blauwe muisjes gaan uitdelen. We zijn nog opzoek naar mensen die willen bidden tijdens de actie, beschuiten willen smeren en natuurlijk de beschuiten willen uitdelen.

Eerstvolgende Godsquad actie: Donderdag 20 december
Verzamelen op de Herman Colleniusstraat 32
10:30 beschuiten smeren
11.30 toerusting
12.30 richting UB/Harmoniegebouw
14.00 afsluiting

Meer informatie of Opgeven: contact@godsquad.nl, of benader gewoon iemand van Godsquad.

Godsquad: Tineke Dannenberg (06-33726232), Tinka Lawerman (06-17399923), Benjamin Meindertsma (06-13244809), Samuel Poot (06-55877332), Danny van Zon (06-12848349)

bump

voor de mensen die het gesprek durven aangaan ;) Lijkt me best pittig om je beschuit met muisjes toe te lichten, maar ik denk dat je daardoor juist erg goed kan getuigen. en dan kun je `s avonds mooi door naar Outreach om daar wat te laten zien van je naastenliefde als christen.

En daarna natuurlijk gezellig door naar de Steenhouwerskade 9!

ja wat een dag he :-)

Zekers!! Wordt volle bak :P

@HT: We zoeken niet alleen mensen die de straat op gaan, maar ook mensen die helpen met smeren en die achter willen blijven om te bidden!

De volledige tijdsplanning ook nog even in het topic..