Mary Jane

Huize Winschoterdiep zoekt een nieuwe huisgenoot!

De Kamer is +/- 12 m2 inclusief kledingkast en wastafel. Het kost €218,50 per maand incl. gas, licht, water, internet en wasmachine.

Per 1 juli is de kamer vrij en zoeken wij een gezellige en relaxte nieuwe 4e huisgenoot. We vinden het leuk om af en toe met elkaar te eten, een kopje thee te doen of lekker bij te kletsen, maar niets is verplicht!!

Huize Winschoterdiep ligt in de wijk ‘Oosterpoort’ in Groningen, op 7 fietsminuten afstand van het centrum, nog geen 5 fietsminuten van het Centraal Station en nog geen 3 minuten van de Euroborg. En last but not least 4 minuten van zowel N.S.G. en GSV.
Het huis beschikt over een prima douche en toilet, die je deelt met 3 lekkere dames! Het wordt met de CV verwarmd, heeft een wasmachine, gezamenlijke keuken.

Wij zijn opzoek naar een dame tussen de 18 en 25 jaar die sociaal is, en het leuk vind om een keer met ons samen te eten, wijn, thee of koffie te drinken of lekker de stad in te gaan.

Ben je een man en denk je o wat jammer: probeer ons als vrouwen te imponeren met wat je meer te bieden hebt dan een eventuele vrouw en je maakt ook kans om op de hospiteeravond te komen.

Lijkt het je wat, stuur dan een leuke mail met informatie over jezelf, je studie, je rare gewoontes en al het andere dat we moeten weten naar: hkberghuis@ hotmail.com.
Dan hoor je dinsdag 11 juni of je uitgenodigd bent voor het hospiteermoment op donderdag 13 juni (17.00u tot 18.30u). We zijn omkoopbaar ;)

Groetjes,
Karina Berghuis
Alienke Noordhuis
Marianne Brouwer

Huize Aquamarijn zoekt ook nog een nieuwe huisgenoot!

Is dat ook met drie lekkere vrouwen waarmee je de douche mag delen?

Jaapie Smulpaapie Vecht

Als eelke ooit serieus wordt in mij van de boot af schoppen wil ik graag huisgenoot worden van 3 lekkere meisjes.