Senaat

Iedereen geeft leiding!
...juist (ook) als je ergens onderaan de ladder staat.

Op zaterdag 16 mei organiseert IMPACT Netwerk voor de vierde keer een symposium voor christelijke young professionals in 'De Lichtboog' in Houten. Thema dit jaar is 'Leiding door geven - in de wereld, op je werk, in je persoonlijk leven'. Met Cobie Langerak (vrouwelijke top-executive uit de VS) en Henk Stoorvogel (voorganger en oprichter van Athletes in Action) , uitdagende workshops en netwerken met christelijke jonge professionals.

Het Symposium is zeker interessant voor christelijke studenten die zich in de eindfase van hun studie bevinden en christelijke young professionals. Studenten betalen slechts
€ 40,00 en en bij bereidheid om hand- en spandiensten te verrichten (zoals koffieschenken, helpen bij de lunch), kost het Symposium slechts € 25,00

Meer informatie in het meegestuurde persbericht en flyer en op www.impactnetwerk.nl/symposium
We stellen het zeer op prijs als u het symposium onder de aandacht van de (oud)leden van uw vereniging wilt brengen. Bijvoorbeeld door het plaatsten van een banner op de website of plaatsing in de nieuwsbrief/verenigingsblad.

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij ondergetekende.

Namens IMPACT Netwerk,
Esther Wolswinkel
06-42858857

redactie@impactnetwerk.nl

IMPACT is een open netwerk dat jonge christen professionals met elkaar verbindt om hen te stimuleren in werk, relaties en samenleving, herkenbaar te leven naar het voorbeeld van Jezus Christus. IMPACT Netwerk is opgericht met visie voor ontmoeting tussen hoger opgeleide christenen, en deze ontmoetingen te ondersteunen, te stimuleren en te organiseren. Kenmerken: uitwisseling, herkenning, onderlinge toerusting, verdieping en het vormen van relevante netwerken. Juist in de fase van 22-35 jaar waarin oude structuren en verbanden van ouderlijk huis en studententijd vervagen of wegvallen en tegelijkertijd de maatschappij opeens vol beroep op je doet, kan je geestelijk veel baat hebben bij een verband dat je scherp houdt, je inspireert en God op je agenda zet. Daarin voorziet IMPACT.

N.B. Steendam

Even in de geest van Arnold de Boer: waarom maakt de Senaat hier een nieuw topic voor? Dat kan mevrouw Wolswinkel toch zelf wel doen als ze heel graag geld wil verdienen aan de GSV?
Nu bestaat een gedeelte van de actieve topics standaard uit reclame die de Senaat ons brengt, en vallen niet zelden weinig gsv'ers binnen de doelgroep. Want hoeveel procent van de GSV bestaat nu uit 'young professionals'? Is het volgens de Senaat wenselijk dat haar naam aan zoveel reclame en aanbiedingen wordt verbonden?
Amice Arnold de Boer wacht ongetwijfeld met spanning op uw reactie.

Mijn geest verkeert momenteel in een ondraaglijke spanning, dat heeft u goed gezien. Hoe is het met de uwe gesteld, amice Steendam?
Ik ben benieuwd of de senaat hier nog voor de HV enige reactie op geeft.