Senaat

beschrijving

Een berichtje vanuit O.C.S.G.

Ha GSV, ha feestbeesten,

Donderdag 10 november is het dan eindelijk zo ver. Dé O.C.S.G.-kroegentocht! We zullen samen lekker pilsjes drinken met HOST, Ichthus, Yir, GSV en N.S.G. en een kijkje nemen bij de andere sociëteiten. Zou het gras dan misschien toch groener zijn bij de buren? Wij weten het antwoord al, maar laten de keuze graag bij u! Dus kom vooral om eens de sfeer te proeven bij onze broertjes in de stad. Dus komt allen, want het belooft een fantastische avond te worden!

Tot dan!

Rianne Merkus
Namens het O.C.S.G '22-'23

Ha GSV,

Volgende week donderdag is de kroegentocht. In overleg met O.C.S.G. hebben wij besloten om soos alleen open te gooien tijdens onze eigen shift. Dit zal elke vereniging doen. Dit betekent dat soos open zal zijn van 1:00 uur tot 02:30 uur. Eventueel kunnen we kijken of soos na 3:00 uur weer open kan.

Met amicale groet,
Senaat Beute

Ha GSV,

Helaas kan de kroegentocht niet doorgaan bij Yir. Hierbij dus een nieuw rooster.

beschrijving

Bericht van O.C.S.G:

Waarde leden/amicae amicique, Super mooi dat u vanavond de kroegtocht hoopt te bezoeken! Om ervoor te zorgen dat de avond goed verloopt en de buren geen last van ons hebben de volgende aandachtspunten: Voor de sociëteit van N.S.G. geldt: Parkeer je fiets in de Oude Ebbingestraat, wees stil in de straat en de deuren sluiten om 00.00 uur, hierna mag je niet meer naar binnen. Zorg er bij de sociëteit van GSV voor dat het buiten stil is. Roken kan bij het spoor. Alvast bedankt voor jullie medewerking en we zien uit naar jullie komst!