Senaat

beschrijving

Een berichtje vanuit O.C.S.G.

Ha GSV, ha feestbeesten,

Donderdag 10 november is het dan eindelijk zo ver. Dé O.C.S.G.-kroegentocht! We zullen samen lekker pilsjes drinken met HOST, Ichthus, Yir, GSV en N.S.G. en een kijkje nemen bij de andere sociëteiten. Zou het gras dan misschien toch groener zijn bij de buren? Wij weten het antwoord al, maar laten de keuze graag bij u! Dus kom vooral om eens de sfeer te proeven bij onze broertjes in de stad. Dus komt allen, want het belooft een fantastische avond te worden!

Tot dan!

Rianne Merkus
Namens het O.C.S.G '22-'23

Ha GSV,

Volgende week donderdag is de kroegentocht. In overleg met O.C.S.G. hebben wij besloten om soos alleen open te gooien tijdens onze eigen shift. Dit zal elke vereniging doen. Dit betekent dat soos open zal zijn van 1:00 uur tot 02:30 uur. Eventueel kunnen we kijken of soos na 3:00 uur weer open kan.

Met amicale groet,
Senaat Beute

Ha GSV,

Helaas kan de kroegentocht niet doorgaan bij Yir. Hierbij dus een nieuw rooster.

beschrijving

AnneHoltland

Bericht van O.C.S.G:

Waarde leden/amicae amicique, Super mooi dat u vanavond de kroegtocht hoopt te bezoeken! Om ervoor te zorgen dat de avond goed verloopt en de buren geen last van ons hebben de volgende aandachtspunten: Voor de sociëteit van N.S.G. geldt: Parkeer je fiets in de Oude Ebbingestraat, wees stil in de straat en de deuren sluiten om 00.00 uur, hierna mag je niet meer naar binnen. Zorg er bij de sociëteit van GSV voor dat het buiten stil is. Roken kan bij het spoor. Alvast bedankt voor jullie medewerking en we zien uit naar jullie komst!

Ha GSV,

Nog maar twee nachtjes slapen en dan staat een van de meest bekende O.C.S.G. activiteiten op het programma! Op donderdag 12 oktober staat de O.C.S.G. Kroegentocht op de agenda! Een kijkje nemen bij andere verenigingen, drankjes doen met je vrienden, en keihard je verenigingslied brallen. Dit wil je niet missen!
Ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,

Nina Colenbrander
Commissaris Extern der O.C.S.G.

beschrijving

Dag lieve GSV'ers,

Bumpje voor de Kroegentocht van vanavond! Wees allemaal bij, neem je ID mee en kom onze eindspeeches bewonderen. Het belooft een mooie avond te worden met veel gezelligheid!!