MarjanHoff

Stadshelden Groningen is op zoek naar 6 mensen die willen meedraaien in een groepje met statushouders. Eens in de twee weken doe je dan iets leuks met elkaar. Supermooi, supergoed en super maatschappelijk iets waar je bijna geen tijd aan kwijt bent!

Stuur mailtje naar albert@stadshelden.net of app me x

‘Het Pand’; de kans voor jou om iets te doen voor een ander!

Jezus deed niet anders; er voor de arme mensen zijn. Hij is voor ons de grote inspiratiebron. Graag willen wij Hem als discipel (m/v) volgen. Dat kan met je hart, met je mond, maar ook door tijd en liefde te geven. Deze oproep is voor dat laatste.
In Het Pand in de achterstandswijk van Groningen willen wij graag kinderen en tieners een lichtpuntje in de week geven. Een moment waar ze gehoord en gezien worden en waar ook een Bijbelverhaal centraal staat. Wij zoeken studenten die ons hierbij gaan helpen. Op dinsdagmiddag hebben we club, op woensdagavond of vrijdagmiddag wordt er gesport. Verder is er voor tienermeiden is op dinsdagavond speciale aandacht. Ook kan je kinderen en tieners verder te helpen met hun huiswerk op maandag/woensdag/donderdagmiddag.

Heel veel studenten zijn jullie voorgegaan. Allemaal hebben ze ontdekt dat deze kinderen smachten om een stukje aandacht, waardering en liefde. Iets wat onvergetelijk wordt in je leven. Vandaar de oproep: kom kennismaken en zoek een mooi plekje in het programma van Het Pand waarin jij je talenten in kunt zetten.

Info: Jan Waanders, 06-24718613 of JanVanHetPand@gmail.com