Otter

De Statenfractie van de ChristenUnie in de provincie Groningen zoekt per 1 september 2015 een fractiemedewerker (m/v).

Samen met een collega ondersteun je de vier Groningse Statenleden van de ChristenUnie secretarieel en inhoudelijk. Je werkzaamheden bestaan uit onderzoekswerk, beleidsadvisering, het organiseren van bijeenkomsten en bezoeken, het opstellen van moties, schriftelijke vragen en persberichten en het maken van verslagen van fractievergaderingen.

Het gaat om een parttime functie van 12 uur per week. Op woensdag werk je op de fractiekamer in het provinciehuis en tweemaal per maand vergadert de Statenfractie op dinsdagavond in het provinciehuis. Overige uren kun je qua dag en plaats naar keuze invullen.

Wij zijn op zoek naar iemand met hbo- of wo- werk- en -denkniveau. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met politiek, de Nederlandse taal goed beheerst en bekend bent met het gebruik van social media. Een vooropleiding op het gebied van openbaar bestuur, Nederlands recht, communicatie of bijvoorbeeld inrichting openbare ruimte of economie dan wel een huidige studie in een van die vakgebieden is een pre. We bieden een aantrekkelijk salaris op basis van leeftijd en eventuele werkervaring.

Denk je dat jij bij deze functie past en ben je lid van de ChristenUnie of Perspectief of bereid lid te worden? Dan vragen we jou naar deze functie te solliciteren! Stuur je sollicitatie met CV uiterlijk 16 juni naar Statenfractie ChristenUnie Groningen, ter attentie van Stieneke van der Graaf, Turfsingel 83, 9712KL Groningen, of per mail naar christenunie@ps-provinciegroningen.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26 en 27 in Groningen.

Wil je meer weten over de ChristenUnie Statenfractie en ons werk? Kijk dan op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met fractiemedewerker Fredric Geijtenbeek (050-3164697). Voor alle overige informatie kun je je wenden tot fractievoorzitter Stieneke van der Graaf (06-48448711)

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan naast je studie en studentenleven die ook nog eens een waardevolle aanvulling is voor je CV? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Solliciteren kan nog tot en met morgen (dinsdag)!

Kijk op onze website voor meer informatie en om een indruk te krijgen van onze fractie. http://provinciegroningen.christenunie.nl