MariekeFaber

Beste GSV,

Jaja, u zult het vast bijna vergeten zijn na het lustrum en alle discussie's op het forum. Maar Happietaria gaat lekker, we kunnen al 113,14 kinderen voorzien van volledig basisonderwijs. Hartstikke mooi.

Maaaaar we gaan natuurlijk voor veel meer geld voor het onderwijsproject in Noord Darfur van ZOA! Kom daarom vooral gezellig eten met je jaarverband, regio, clubje, vrienden of familie.
http://happietariagroningen.nl/reserveren/
Of zet je in als vrijwilliger in de bediening, keuken of spoelkeuken. http://happietariagroningen.nl/word-vrijwilliger/

Schuif aan voor een beter bestaan!

Alvast bedankt namens alle kinderen in Noord Darfur.

PS: Dit jaar zitten we aan de Peperstraat 17, een prima locatie om na het eten direct de stad in te rollen.

GSV,

Volgende week donderdag is het slotfeest van Happietaria. Mij is gevraagd jullie daar op te attenderen. Bij dezen: https://www.facebook.com/events/1502064089821963/
De deur sluit om 23:45 uur, dus zorg dat je op tijd bent.

Sowieso bij zijn. Omdat onze eigen achterzaal niet te betreden is, ga ik op het Happietaria slotfeest hitjes draaien. Zou mooi zijn als we daar even onze broertjes laten zien hoe je een feestje bouwt.

Tot dan,
Hendrik

Joe, tot donderdag. #bump

Oproep van Annerie van happie: er is met spoed behoefte aan mensen voor de bediening omdat er een paar zijn uitgevallen vandaag. Eerste shift begint om 17.00 uur.
Tweede shift begint om 20.00 uur.

Nummer van Annerie is
+31 6 11 94 76 10

Vanavond dus al! Zorg dat je voor 23:45 uur binnen bent.

wimgrootens

Hoi GSV,

Happietaria zoekt nog mensen die op 3 januari willen helpen met verhuizen van de spullen in het happiepand naar de loods in Haren.
Voor eten en drinken zal gezorgd worden.

Hulp zou gewaardeerd worden, en laat dit dan ff weten aan Annerie.

Nummer van Annerie is
+31 6 11 94 76 10

wimgrootens

Ze zoeken nog steeds mensen die willen helpen op 3 januari, dus stuur Annerie nog even een berichtje als je wilt helpen

MariekeFaber

Ha GSV,

HAPPIETARIA GRONINGEN ZOEKT HMT 2017!

Interesse? Meld je dan nu aan voor één of meerdere van de beschikbare functies en stuur dan uiterlijk 7 april je motivatiebrief en CV naar voorzitter@happietariagroningen.nl!

Functieomschrijvingen:

  • Voorzitter - Leidt de vergaderingen; houdt in de gaten of alles volgens planning gaat; helpt bij andere functies waar nodig; onderhoudt het contact met de landelijke Happietaria.
  • Penningmeester en juridische zaken - Maakt een begroting; regelt vergunningen en het contact met de gemeente; beheert de geldstromen; houdt de financiën op orde (o.a. rekeningen en declaraties (uit)betalen); zorgt voor eventuele extra kassa-inkomsten.
  • Pandmanager - Verantwoordelijk voor het vinden en het opknappen van een pand; beheert de opslagloods; regelt de verhuizingen; repareert en onderhoudt pand en spullen.
  • Manager PR en Bewustwording - Beheert de website en accounts op sociale media; onderhoudt contact met de pers (o.a. radio); promoot Happietaria bij de achterban en stadjers; zorgt voor bewustwording van het goede doel.
  • Manager Sponsor en Inkoop - Onderhoudt contact en verwerft nieuwe sponsoren; regelt de inkoop van voedsel, drank en schoonmaakmiddelen; is in bezit van rijbewijs B; beheert en regelt een busje waarmee alles vervoert kan worden.
  • Manager Voeding en Keuken - Bepaalt het menu en de inkopen; geeft leiding aan de keuken; verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen in de keuken.
  • Manager Personeelszaken - Verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers; geeft leiding aan het personeel (= vrijwilligers); houdt zich bezig met het reilen en zeilen in het restaurant; heeft als doel de gasten een fantastische restaurantbeleving te geven.

beschrijving

Dit is dus echt heel erg leuk om te doen, lekker solliciteren allemaal!