Otter

Lieve GSV,

17 december is er weer een Outreach! We hebben een hele diverse lijst aan projecten weten te regelen, waar u zich nu weer voor in kunt schrijven op http://www.outreachgroningen.nl/.

Voor de mensen die nog niet van Outreach gehoord hebben:
Outreach wordt voor en door studenten georganiseerd en het is de bedoeld om de kerstboodschap in de stad zichtbaar te maken door er op verschillende manieren voor de medemens te zijn. Dit kan door spelletjes te spelen met bejaarden, prostituees een hart onder de riem te steken, kinderen die met hun ouders naar Nederland gevlucht zijn een leuke avond te bezorgen of iemand helpen met het verbouwen van zijn tuin zijn. Kerst gaat volgens mij namelijk niet alleen om veel te veel en veel te luxe eten met de eventuele gezelligheid.

We beginnen 17 december samen met een maaltijd, waarna we na een sing-in naar de verschillende projecten gaan om iets voor de medemens te betekenen.

Allemaal lekker aanmelden! Kunnen we daarna lekker met z'n allen door naar het eindfeest van Happietaria

kvVJc2O.jpg

Opgeven, en rap. Er zitten leuke projecten bij, het kost je maar een avond maar kan voor een ander heel erg veel betekenen (:

up

U hebt nog tot vrijdag om u aan te melden. Gelijk doen, het wordt mooi.

Doen! Super leuk en nuttig

Bij

Nog twee dagen om u aan te melden!

Moeilijk is het niet: ga naar http://outreachgroningen.nl/ en klik op aanmelden

U kunt u nog tot vanavond aanmelden. Er zijn al heel wat GSV'ers die zich aangemeld hebben, wat leuk is, maar daar kunnen nog wel wat meer bij!