Michelle Bloem

ha GSV,

Vrijdag 12 oktober is het weer zover! De dag waarop u de hele dag brak in uw bed ligt (tenzij u een tentamen hebt), omdat u de avond daarvoor de O.C.S.G. kroegentocht hebt gehad! Donderdag 11 oktober beginnen we weer traditioneel om 22:00 bij Ichthus. Daarvoor vindt er een OV-cielezing plaats, dus dan kunt u mooi in één keer door naar de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 58. Daarna gaan we traditioneel door naar NSG en Yir, om weer traditioneel om 02:30 op onze eigen soos te eindigen. Omdat deze kroegentocht zo traditioneel is, zou het leuk zijn als er ook weer veel GSV'ers zijn. De kroegentocht is echt een leuke kans om een keer bij andere verenigingen binnen te kijken en om te laten zien hoe leuk we het wel niet met elkaar hebben.

Nog even een korte uitleg voor de sjaars: Tijdens deze kroegentocht ga je op één avond bij elke christelijke vereniging in de stad langs om samen een leuk feestje te bouwen!

graag zien we u dan!

Michelle Bloem

Dit is donderdag al! Bij deze nog even de poster.

beschrijving

Is soos wel om 22.00 open? Ik vraag dit voor een reünist.

Ha amice Wouter Holsappel,

Wij hebben gekozen om soos gedurende de hele avond open te houden. Reünisten en ouderejaars hebben namelijk mogelijk in mindere mate behoefte aan een kroegentocht. Toch willen wij iedereen oproepen om lekker mee te gaan naar Ichthus/NSG/Yir' om te verbroederen en om te laten zien hoe leuk wij zijn.

Semper amicaliter,

Senaat De Vos

Dank u senaat Caulo

Michelle Bloem

Vergeet vanavond niet je ID/rijbewijs/paspoort mee te nemen vanavond! Voor de rest kun je overal pinnen, dus contant geld is niet nodig. Tot zo!