Joriekee

Hallo allemaal!

Sinds een poosje ben ik betrokken bij Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Een super mooie stichting die studenten colleges laat geven voor oudere mensen. Geïnteresseerd? Lees het onderstaande berichtje.

OUD GELEERD, JONG GEDAAN

Heb je er wel eens over nagedacht? Ben je straks 85 jaar, is het enige lichtpuntje in de week de bingoavond.
Dat is voor veel (hoogopgeleide) ouderen saai en soms ronduit vernederend. Intellectuele uitdaging is wat ze nodig hebben!

Daarom is Stichting Oud Geleerd, Jong Gedaan in het leven geroepen. Ouderen krijgen 4 colleges van een uur over een onderwerp waar de student die voor de groep staat veel van weet. En wat zou het leuk zijn als jij binnenkort die student bent!

Als student-docent:

  • Geef je les aan zeer ge├»nteresseerd publiek
  • Lever je een bijdrage aan de maatschappij
  • Bouw je aan je CV

Natuurlijk wordt je door ons geholpen bij het ontwerpen van je collegereeks en ontvang je een training om je in te kunnen leven in de doelgroep.

Interesse in deze vrijwillige job? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar anne-goaitske@ogjg.nl of check onze website: www.oudgeleerdjonggedaan.nl/. We horen graag van je!

Up!

We hebben al een aantal aanmeldingen binnen, nice! Meer studentdocenten zijn altijd nodig, dus trek die oudjes achter hun geraniums vandaan. Ze je eeuwig dankbaar! (Of toch in ieder geval nog een paar jaar, hoop je dan)