Oudledenborrel

Op 23 juni vindt de jaarlijks terugkerende oudledenborrel plaats in de sociƫteit aan de Hereweg. Dit jaar wordt het programma iets uitgebreid met een heerlijk verzorgde maaltijd door de DrEC (Drank en EetCommissie) aan het begin van de avond. Aanmelden daarvoor kan via deze link: https://goo.gl/forms/5E1EcpK2sY9g0Kpq2. Daarna kan meegedaan worden aan de pubquiz en aansluitend kunt u zo lang op soos blijven als u wilt en herinneringen ophalen aan de goede oude tijd.

Het thema Midzomerfeest is een Zweeds familiefeest waarbij de zonnewende gevierd wordt. De meiboom die daar bij hoort, past waarschijnlijk niet op soos, maar de GSV-stamboom zal dat gat opvullen. Daarnaast zal onze Zwedenkenner Eva zorgen voor die echte Zweedse sfeer.

Zoals u wellicht in een eerder bericht van ons al hebt kunnen lezen, is op zaterdag 24 juni Groninginnedag. Dit is een terugkomdag die georganiseerd wordt voor mensen die ooit in Groningen gewoond hebben. Dit is wellicht een mooie activiteit om te combineren met de borrel. U kunt daar meer informatie over vinden op http://groninginnedag.nl/

Dus kom allen op 23 juni naar soos en nodig vooral alle amicae en amicique uit die u kent! Graag tot dan!

Met amicale groet,
De Malversacie

Ps. U kunt aanwezigheid aangeven via het facebookevenement: http://tinyurl.com/n77b6x9

Word lid!

Login

Inloggen geeft je toegang tot het forum